Преживяването в Хелс китчън“ беше най-ужасното нещо в живота ми.

...
Преживяването в Хелс китчън“ беше най-ужасното нещо в живота ми.
Коментари Харесай

Андреа разкости шеф Ангелов, тръгна си със скандал: Държеше се ужасно с баща ми, позволи си да…

Преживяването в „ Хелс китчън “ беше най-ужасното нещо в живота ми.
Така в едно изречение Андреа разказа гостуването си в кухнята на началник Виктор Ангелов. Бившата на Кубрат Пулев е поканена за ВИП посетител от продуцентите, само че си потегля със скандал и грубо афектирана.
„ Ядене чаках час и половина, никой не ми сподели нищо, споделиха ни да стоим и единствено да чакаме. Храната не ставаше за нищо. Да не приказваме, че липсваше салфетка, която да си сложа на роклята, с цел да не се изцапам “, стартира описа си Андреа.
Блондинката отива в компанията на родителите си. Според певицата началник Ангелов се е държал суперарогантно със фамилията си. Водещият на „ Хелс китчън “ почнал да дърпа телефона на татко й.
„ Господин Мастършеф-а (б.а по този начин Андреа го назовава началник Ангелов) нямаше право да прави това. Станах и се сдърпах с него. Накрая началник Ангелов ме помоли за фотоси. Чаках го, само че той не се появи и аз си потеглих. Пожелавам да това предаване да си оправи сюжета и организацията. Когато каните посетители, би трябвало да има точни и ясни правила. Да им обясните по кое време ще се случи всичко. А не просто да се чака. Пълни непрофесионалисти са в „ Хелс китчън “. Повече в никакъв случай няма да им стъпя “, зарече се Андреа, предава България Днес.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР