Преговорите за суперсблъсък в тежката категория между Антъни Джошуа и

...
Преговорите за суперсблъсък в тежката категория между Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Джошуа и Уайлдър вече преговарят, мачът ще е през 2018-а

Преговорите за суперсблъсък в тежката категория сред Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър са почнали още в четвъртък предходната седмица, само че промоутърът на англичанина Еди Хърн предизвести Уайлдър да не прекалява с претенциите си.

“Трябва да намерим компромисен вид сред действителността и фантазията. Ако създадем добра договорка, няма причина това да не бъде идващият мач на Антъни. Честно казано, от опит знам, че това е сложната част. Няма да се случи за една-две седмици, организирахме единствено една среща (в четвъртък), която по принцип можеше да премине добре, можеше да да премине и извънредно. Феновете би трябвало да знаят, че сме дейни в желанието си да организираме подобен мач.

 Антъни Джошуа завоюва с спорен механически нокаут против Такам @@@

Ние желаеме мачът да се случи. Няма подозрение, че ще се случи през 2018 година, въпросът е само дали преди него Антъни ще организира някой други дуел.

В договарянията най-важното е да се пренебрегне егото на двамата бойци, което е доста мъчно. Имаш двама международни първенци - единият е най-голямата звезда в бокса, а на другия хората по улиците на “Манхатън” не му знаят името. Разходете се по улиците във Англия и попитайте за Антъни Джошуа, хората ще ви опишат живота му. Трябва да почитаме Уайлдър, само че би трябвало да се преборим за допустимо най-хубавите условия за Джошуа. Имайте поради, че последният конкурент на Джошуа (Карлос Такам) получи почти толкоз пари, колкото Уайлдър получи за последната си победа.

 Уайлдър нокаутира Стивърн и провокира Джошуа @@@

Целта е през февруари или март 2018 година Джошуа да има съперник”, разяснява Хърн пред “Sky Sports”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР