През последните дни името ми стана повод за поредна политическа

...
През последните дни името ми стана повод за поредна политическа
Коментари Харесай

Ще се откажа от своя имунитет, ако бъде пречка за разследване, заяви Лена Бориславова

" През последните дни името ми стана мотив за поредна политическа офанзива в навечерието на предварителни парламентарни избори. Бях упрекната в осъществяването на документно закононарушение. Първо, желая да благодаря на всички свои близки и съидейници за поддръжката. По този проблем, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно. Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане очевидна в правосъдната зала ".

Това съобщи някогашният шеф на политическия кабинет в държавното управление на Кирил Петков и сегашен народен представител от Политическа партия Лена Бориславова. Изявлението ѝ е по отношение на разкритията, че е тя създател на документни закононарушения и фалшификации на подписи.

" Второ, занапред декларирам, че ще се откажа от своя имунитет сега, в който бъде спънка за следствие.
Никой не е над закона. 

П.С. Уважавам проверяващата публицистика и сдруженията с дела - единствено е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.  
Корал към този момент е предпазен със закон! Поздравления за Антикорупционния фонд, които през вчерашния ден разгласиха информация за най-дълбоко защитаваната и обществено отричана загадка - че Нотариусът е бил помощник на Министерство на вътрешните работи. Такъв е бил и през 2022, откакто против него е имало следствие.  
За да може никой да не е над закона, даже в неуместни случаи като този на Нотариуса, има още доста работа да се прави. А какъв брой мощни ще сме, с цел да я свършим, ще зависи от изборните резултати ", означи Бориславова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР