Актьорът от Доктор Кой“ Нкути Гатва е трябвало да коригира

...
Актьорът от Доктор Кой“ Нкути Гатва е трябвало да коригира
Коментари Харесай

Звездата от „Доктор Кой“ Нкути Гатва разкрива, че е бил на 26, когато за първи път се е научил как да произнася собственото си име

Актьорът от „ Доктор Кой “ Нкути Гатва е трябвало да поправя доста хора при произношението на името му – само че той е бил шокиран, когато майка му също го изправи.

Роден като Mizero Ncuti Gatwa, 31-годишният завоюва интернационално самопризнание с присъединяване си в Sex Education на Netflix като обичания младеж Ерик Ефонг, преди да изиграе ролята на Доктора в сериала BBC One, ставайки първият черен артист, направил това от основаването на шоуто.

Но когато се изправи пред светлините на прожекторите, Нкути издаде промяна на името при всеки мотив, както сподели на сътрудника си от Doctor Who Мили Гибсън в скорошно взаимно изявление, споделено в Instagram.

„ Името ми се произнася N-shoo-tee. Това е като n (пауза) shoo-tee “, разясни той. Той обаче беше ужасяващ, когато майка му го осведоми, че произнася личното си име неправилно. целият му живот.

„ Научи се вярно да го произнася едвам на 26 “, призна той, когато някогашната актриса от Coronation Street го попита по какъв начин се произнася...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР