Учителка педофил, която правеше секс с две тийнейджърки, даде на

...
Учителка педофил, която правеше секс с две тийнейджърки, даде на
Коментари Харесай

Телефонът на учителката Ребека Джойнс иззвъня по средата на класа, след като ученикът, който тя поддържаше, позна нейния номер

Учителка педофил, която правеше секс с две тийнейджърки, даде на една от жертвите си девет числа от телефонния си номер, преди той вярно да познае други двама и й се обадили по средата на час.

Ребека Джойнс, на 30 години, през днешния ден беше приета за отговорна по шест обвинявания в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице, след развой в Кралския съд на Манчестър. Тя би трябвало да бъде наказана на 4 юли.

Журито чу, че Джойнс е добре възприета и харесвана от личния състав и студентите. Но тя употребила ситуацията си, с цел да сватосва момчета. По време на един урок една от жертвите - известна единствено като Момче А, на 15 години - поискала номера на Джоунс. Тя продължи да му дава девет числа и той сполучливо отгатна останалите две.

„ Не мислех, че той ще опита 100 разнообразни номера и ще получи моя номер “, означи тя, съгласно Manchester Evening News. Тя пренебрегва позвъняването, което накара Момче А да й изпрати известие: „ Тогава ще ме игнорираш ли… разбирам по какъв начин е “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР