Предупреждение за значителни количества валежи е обявено в Западна и

...
Предупреждение за значителни количества валежи е обявено в Западна и
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури в повечето райони ще са между 31° и 37°


Предупреждение за обилни количества превалявания е оповестено в Западна и в Централна Северна и Югозападна България. Има заплаха и от градушки. Причината - леден атмосферен фронт, който ще премине през страната, съобщи Българска национална телевизия.

С предстоящите превалявания през днешния ден в Западна България, а в петък и в централните региони от страната заплахата от пораждане на пожари ще намалее. Екстремален ще остане рискът в Източна България, където през днешния ден и в петък ще се задържи слънчево и като се изключи морския бряг - доста горещо. Малко по-ниски, спрямо през вчерашния ден ще бъдат оптималните температури през днешния ден, в множеството региони сред 31° и 37°, в София, след 33° през вчерашния ден, през днешния ден ще бъде не повече от 29°. Ще духа сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен североизточен вятър.

Слънчево ще се задържи през целия ден времето и на морския бряг, с сдържан, след обяд краткотрайно мощен североизточен вятър.

Вълнението на морето ще се усилва и вечерта ще бъде към 3 бала, което подхожда на височина на вълните до към метър.

Лоши условия за туризъм в планините в Западна и Централна България, където на доста места ще има превалявания, в обособени региони интензивни и съпроводени от гръмотевични стихии.

В масивите в Източна България ще бъде най-вече слънчево с сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР