Предстоят действия на МВР за ограничаване на изборните престъпления. Хартиената

...
Предстоят действия на МВР за ограничаване на изборните престъпления. Хартиената
Коментари Харесай

Съветникът на вътрешния министър: Предстоят действия на МВР за изборните престъпления

" Предстоят дейности на Министерство на вътрешните работи за ограничение на изборните закононарушения. Хартиената бюлетина има своите предпоставки за опасности, само че това, което е значимо да се каже е, че когато процесите по организацията на изборите са транспарантни, се понижават и рисковете ".

Това сподели съветникът на вътрешния министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година - Благовест Кирилов пред bTV за идните предварителни парламентарни избори на 2 април. 

Министерство на вътрешните работи ще работи за предварителна защита, акцентира Благовест Кирилов.

Той увери, че Министерство на вътрешните работи работи в цялата страна и скоро медиите щели да схванат къде ще има и полицейски акции за пазаруването и продаването на гласове. 

" Нека не вършим внушения. Много партии сега употребяват всеки един вид, с цел да оправдаят резултатите си с нещо, което е от служебния кабинет или президента ", сподели Кирилов. 

Кирилов изясни, че отговорността за описите за по този начин наречените мъртви души в тях е на ГРАО и с цел да се случи това би трябвало да се откри вярната формула, с цел да има непрекъснато инспекция, която да е настояща.

Благовест Кирилов добави, че оставката му като заместник-министър на електронното ръководство не би трябвало да се свързва с изборите. Нека не вършим внушения, прикани Кирилов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР