Предстоящото посещение на най-богатия мъж на планетата Илон Мъск в

...
Предстоящото посещение на най-богатия мъж на планетата Илон Мъск в
Коментари Харесай

Българи с две големи молби към Мъск. Подкупват го с ракия и пенсия

Предстоящото посещаване на най-богатия мъж на планетата Илон Мъск в България, с цел да види Белоградчишките скали, отприщи фантазията на родните зевзеци.

-->
Мъск хареса фотография на алените скали, които преди 10 години се бореха за едно от седемте нови чудеса на света, а през 2012 година станаха Чудо № 1 на България. Министърът на туризма Илин Димитров предложения Мъск в България, с цел да види скалите персонално, пишейки му пост в Туитър. Дори служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов се включи. „ Илон, стига си игра игрички и ела в България “, написа той. Днес Илин Димитров съобщи във Facebook, че Мъск е приел поканата и идва през април.



Стотици българи засипаха мириардера с постове. В тях се открояват две молби – Мъск да купи изборите или напряко да купи България.  Други му оферират живот у нас, основаване на бизнес в България, че и стартирането на политическа кариера.



„ Моля те купи България и най-сетне сформирай държавно управление! Втора година нямаме такова и към този момент е доста зле ситуацията. Може да използваш Белоградчик за център на Tesla, Space X или Twitter, в случай че искаш “, написа един от потребителите в отговор на Мъск.

„ Време ти е да купиш България! Супер място за заводи на Tesla и ракията ще ти хареса “, споделя различен.

„ Имам празна спалня, може да дойдеш. Храната ще е за твоя сметка, обаче “, предлага локален гражданин.

„ Тази цитадела се намира до едни от най-бедните градове в Европейския съюз. Имай поради също, че тук изборите се продават. Цената им е към 25 милиона $. Може да си построиш цитадела тук, примерно “, предлага идващ консуматор.

Друг пък споделя на Мъск, в случай че желае да се пенсионира в Пловдив… при положение, че не успее да го направи на Марс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР