Представлението Телепатичният бар ще провокира и публиката в София. Политически

...
Представлението Телепатичният бар ще провокира и публиката в София. Политически
Коментари Харесай

Телепатичният бар ще провокира и в София

Представлението " Телепатичният бар " ще предизвика и публиката в София. Политически неточната театрална апаратура на българо-испанското дуо Мануилов-Дордал е под звуковия дизайн на Росен Павлов. Ценители ще имат опция да я видят на 8 януари, събота, от 19,30 ч. в Tell Me (ул. " Иван Вазов " 12), както и по същото време на 30 януари в " Спутник " (бул. " Янко Сакъзов " 17).

Как бихме се чувствали, в случай че имахме дарбата да четем мисли и влезем в бар? Какво е в главите на хората, само че те в никакъв случай не споделят? Отговори на тези и други въпроси ще даде представлението, в което всички фенове са и участници. Когато си телепат за един час, можеш просто да решиш да слушаш и нищо да не правиш. Или пък да поискаш да реагираш. Как - зависи от теб.

Пърформансът е основан през 2015-2016 година в обща креативна резиденция в Мюнхен, по поръчка на Фестивала на самостоятелния спектакъл в столицата на Бавария. Показван е и на Театралния фестивал Lainsuojattomat 2019 (Финландия). Това е първата му версия за българска аудитория и на български език. Проектът се осъществя благодарение на Министерството на културата.

Билети ще се продават на място на цена от 10 лв., с предварителна резервация на фейсбук страницата на Радар София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР