Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса Мис

...
Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса Мис
Коментари Харесай

Известна актриса е новата Мис Вселена, кой бойкотора конкурса

Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в състезанието " Мис Вселена ", който се състоя в израелския курортен град Ейлат на Червено море.

Индийката, актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико, заяви АП/

Конкурсът включваше обичайно показване на национално облекло, бански и изявленията с участничките, които да покажат ораторските им умения.Състезанието попадна в светлината на прожекторите, защото бе проведено в Израел на фона на апели за протест на страната поради отношението й към палестинците.

В последна сметка само Малайзия не изпрати своя представителка, като публично уточни като причина за решението си ковид. В изявление предишния месец предходната победителка Андреа Меса се разгласи против политизирането на състезанието в Израел.

Представителка на израелското министерство на туризма изясни, че страната е била определена за хазаин поради сполучливата си имунизационна стратегия против КОВИД-19.Поради разновидността Омикрон обаче Израел бе заставен да затвори границите си за задгранични туристи в края на предишния месец. Повечето от претендентките за купата към този момент бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничавания. Онези, които се забавиха, получиха особено позволение да влязат, само че с изискване за 72-часова карантина, показва АП.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР