Представителите на зодия Лъв са под защитата на Слънцето. Благодарение

...
Представителите на зодия Лъв са под защитата на Слънцето. Благодарение
Коментари Харесай

Силни и решителни! 20 факта за зодия Лъв

Представителите на зодия Лъв са под отбраната на Слънцето. Благодарение на това, че са в центъра на вселената те имат необятна душа. Слънцето е дарило Лъвовете с харизма, мощност и достойнство. Елементът на огъня значи сила, той въздейства на представителите на съзвездието както позитивно, по този начин и негативно. От една страна, тези хора са откровени, енергични и имат креативен капацитет. От друга страна те са суетни и горди. Лъвът има креативност и неизменност в постигането на задачите си. Той е деен човек, който се стреми към триумф и известност. Силна, сензитивна и любяща натура, постоянно повлияна от страсти и усеща. Ето 20 обстоятелството за зодия Лъв:

1. Ако ви звъни Лъв, най-добре е да вдигнете.

2. Лъвът в никакъв случай няма да не помни гадните неща, които сте му причинили… Никога!

3. Лъвът е великодушна душа, от този вид хора, който ще ви подари и последната си риза.

4. Лъвът по-скоро ще остане у дома, в сравнение с да отиде на мероприятие/празненство, което не му харесва.

5. Доверието е това, на което Лъвът държи изключително.

6. Понякога е мъчно да разберете какво има в душата му. И може да не разберете – до момента в който не попаднете в обстановка, в която той ще би трябвало да покаже същинските си усеща. Това се отнася освен за положителните връзки, само че и за неприятните.

Лъвът може да ви ненавижда, само че да не го покаже. Добре е да знаете: Лъвовете не си точат зъбите за някого без причина. И още: Лъвът е отмъстителен. Така че не можете да очаквате благосклонност.

7. Лъвът е една от най-креативните зодии, която има доста занимания. Любовта му към вниманието на публиката обаче прави занимания като танци и театрални изкуства негови обичани. Освен това Лъвовете просто са захласнати от външния тип, по този начин че  дизайнът на облеклата също би трябвало да му подхожда.

8. Какво е щастието за Лъва? Признанието и единствено признанието може да направи Лъва същински благополучен. Да бъде в центъра на вниманието, да се радва на почитание, усмивки и благо отношение е огромно благополучие. Да бъде първи и единствен първи в фамилията, на работа, измежду другари!

9. Лъвовете имат огромно сърце и доста обич.

10. Лъвовете обичат с цялото си сърце.

11. Лъвът може да бъде най-милият човек на света.

12. Когато Лъвът в действителност желае нещо, той несъмнено ще успее.

13. Основната характерност на Лъвовете е лоялността.

14. Лъвът е един от тези знаци на зодиака, който не може да изживее и ден, без да бъде окуражителен. И те в действителност заслужават такава хвалба: за почтеност и благовъзпитание, за способността да оказват помощ и съчувстват на другите

15. Лъвът е покровител и наличието му кара хората да се усещат в сигурност.

16. Само вярна Лъвица може да вдигне един Лъв от леглото рано сутринта. Е, или позвъняване от заплашителен началник. Като цяло им е доста мъчно да се разсънят бързо, да се оправят и да се приготвят за новия ден. Ето за какво е по-добре да планирате всичко вечер. В противоположен случай Лъвът може да отиде на работа по чехли.

17. Лъвът се влюбва насилствено. Тоест, ясно е, че влюбването е потребно за здравето, само че актуалният обществен контракт допуска равни права на влюбените.

За Лъва е изцяло неразбираемо по какъв начин човек като него може да има равни права с други недостатъци. От друга страна, в случай че произнесете вълшебната фраза: „ Хайде, ти ще бъдеш от горната страна “ (не единствено в подтекста на секса), Лъвът автоматизирано ще ви одобри в стадото, което подсигурява вкусни бисквитки и други безчет екстри. Защото Лъвовете са склонни да бъдат в действителност готини до безспир.

18. В компликациите Лъвът е доста находчив, има мощен и съдбоносен темперамент, поема отговорност за дейностите на другите. Лъвът е добър уредник, само че се нуждае от помощник, не обича рутинната работа. Изявеният му гений на уредник оказва помощ на хората от тази зодия да доближават високи позиции.

19. Лъвовете са родени артисти, които гледат на любовните връзки като на тип игра. Забелязвайки, че сътрудникът стартира да охладнява и нещата отиват към завършек на връзката, Лъвът ще се опита да изиграе обстановката по този начин, като че ли той е основател на раздялата. Най-често Лъвовете първи си потеглят и в никакъв случай не се връщат при някогашните си любовници.

20. Лъвовете не са привикнали да лимитират възприятията си, тъй че освен вие, само че и всички към вас ще знаете за тях. Ако имате шанса да срещнете по-сдържан Лъв, то собственичеството и ревността му са добър индикатор, че му пука за вас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР