Представителите на зодия Близнаци са експериментатори в кухнята, те обичат

...
Представителите на зодия Близнаци са експериментатори в кухнята, те обичат
Коментари Харесай

Близнаците експериментират в кухнята, Раците искат забраненото

Представителите на зодия Близнаци са експериментатори в кухнята, те обичат националната кухня на другите страни. Затова отделят много време, с цел да научат нови предписания или пък посещават заведения за хранене, в които се готвят единствено национални ястия от избрана страна.

За Близнаците са доста потребни яйца, млечни артикули и ядки. Сушени плодове работят доста добре на здравето на Близнаците. Тъй като обичат да пробват всичко ново, Близнаците обожават странните подправки.

Когато ви е на посетители представител на зодия Близнаци, би трябвало да знаете, че той ще избра разнообразието на ястията пред количеството. Предложете му по малко, само че разнообразни типове ястия.

Екзотичните ястия са му обичани. От плодовете му поднесете нар, маракуя и папая, от подправките харесва кардамон, индийско орехче, ванилия, мента, сусам.

Близнаците имат присъщ инстинкт към потребна храна и в случай че вярно усещат сигналите на тялото си, ще поддържат постоянно добра форма. Те обаче би трябвало да заобикалят прекомерно пикантните подправки, мазните артикули и торти с доста крем.

 Свинско къри

Раци имат странната податливост да желаят постоянно това, което им е неразрешено. Затова Раците би трябвало да съблюдават строга дисциплинираност във връзка с храненето.

Храносмилателната система е слабото място на представителите на тази зодия. Болки в стомаха, проблеми с храносмилането – това е нещо всекидневно за Раците.

Раците обичат да готвят, само че не постоянно се стараят храната да наподобява съвършено, когато я сервират. Според тях е задоволително, че са се постарали да я подготвят.

Раците би трябвало да заобикалят артикули, които провокират ферментация в стомаха – това са бира и сладкарска продукция. Представителите на тази зодия би трябвало да натъртват на риба, кисело мляко и пълнозърнестите артикули.

Раците би трябвало да хапват постоянно, само че по малко. След хранене не би трябвало да прекаляват с прекомерно студените питиета. Раците, колкото и да е парадоксално, могат да проявят алергия към морски блага. Но тъкмо тогава те демонстрират максимален интерес към тях.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР