Представителите на БСП за България тръгват към евроизборите с мотото

...
Представителите на БСП за България тръгват към евроизборите с мотото
Коментари Харесай

БСП тръгва към ЕП под мотото Справедливост сега

Представителите на " Българска социалистическа партия за България " потеглят към евроизборите с мотото " Справедливост в този момент ". Листата на социалистите за идния избор бе показана тази събота в Южния парк в София.

Тръгваме на европейски избори, на предварителни парламентарни избори, само че най-много на борба за правдивост в този момент, разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Tя изясни за какво социалистите са се спрели на този слоган - справедливостта е нужна през днешния ден, не след 5 или 10 години, не с празни обещания и с кухи изречения. " Българският народ и Европа имат потребност от правдивост. Ние първи приехме своята стратегия за стопански развита, обществена Европа, Европа на равните благоприятни условия, Европа без две и три скорости. Представяме пред вас лицата на тази акция. Имаме концепциите и хората. От нас, този екип, и от вас, мотора на партията, зависи да си свършим работата ", обърна се Нинова към присъстващите регионални и общински ръководители на Българска социалистическа партия, народни представители и съдружни сътрудници.

Лидерът на Българска социалистическа партия за следващ път прикани за висока изборна интензивност на 26 май. " Не бъдете безучастни наблюдаващи на началото на смяната. Бъдете дейни създателите на човешкото си достолепие, на българското достолепие, на почтена България в обективна Европа. Справедлива в този момент! ", надъха тя. Нинова акцентира, че в Брюксел би трябвало да отидат почтени хора, експерти, от каквито е листата на Българска социалистическа партия.

" 26 май е значим, с цел да свалим държавното управление на ГЕРБ и патриотите, подкрепяни от Движение за права и свободи. Нашата победа на европейските избори значи начало на смяната в България. " Гражданите за европейско развиване на България " - ГЕРБ, ни отчуждиха от европейските полезности, от българските полезности, лишиха ни от човешкото ни достолепие. Искаме независимост - съществена европейска, българска и човешка полезност ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия. " В България околните до властта са по-равни от другите. Оказа се, че колкото повече жилища имаш в България, толкоз по-недосегаем си за закона. Пълзяща тирания на опозицията е нелепост, само че едноличната власт в България е реалност. Разрушени са българските институции - един човек ръководи еднолично народа и неговите пари ", заключи тя.

" Днес страната ни се ръководи от една тайфа, хора от незаконния свят. Те са завладели България. Те не могат да ни водят към Европа. Те не могат да пазят българския интерес ", съобщи лидерът на евролистата Елена Йончева. Според нея сегашните ръководещи са подвластни от незаконното си минало и настояще. " Ако преди са употребявали дребната бухалка, през днешния ден трансформират държавните институции в огромна бухалка против всеки, който не е част от бандата. Техните старания са ориентирани за тяхното персонално облагодетелстване ", възмути се тя.

Журналистката съобщи, че следва сложна борба, с цел да стане България равнопоставена страна. Левицата в Екологичен потенциал съумява да се бори за България и печели, добави тя. По думите й предстоят още сложни борби - за превъзмогване на неравенството, за присъединението към шенгенското пространство и за общата отбранителна политика на Европа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР