Представители на социалната мрежа Twitter анонсираха нова функция, която позволява

...
Представители на социалната мрежа Twitter анонсираха нова функция, която позволява
Коментари Харесай

В Twitter се появи възможност да съхраните туитовете си

Представители на обществената мрежа Twitter анонсираха нова функционалност, която разрешава прибавяне на обособени туитове в определени.  Продуктовият управител в Twitter Джесар Шах заяви, че функционалността “Запази за по-късно” се намира в стадий на тестване. Тя ще разреши бързото запазване на определени туитове, които по-късно ще се виждат в съответния раздел на менюто.

Много от потребителите са привикнали да “лайкват” и “ретуитват” туитове, с цел да ги запазят за по-късен обзор, защото е по-лесно, в сравнение с потреблението на услуги от трети страни, като Pocket. Но записаните по този метод постове са налични за всички консуматори на услугата.

Вече под всеки акаунт в обществената мрежа ще се появи обособен бутон “Добави в бележник”. И, за разлика от “лайковете” и “ретуитовете”, съхранените туитове ще бъдат налични единствено за притежателя на профила. Дори в случай че той е обществен, а не частен.

Докато новата опция не е пусната, екипът от разработчици на Twitter ще започват прототипи, проследявайки мненията посредством хаштага #SaveForLater.

В последно време, обществената мрежа интензивно прибавя нови функционалности. Например, през септември, нейни представители оповестиха, че възнамеряват да разширят лимита от знаци и да ги създадат от 140 на 280 знака.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР