Представители на обединението Продължаваме Промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ се срещнаха днес

...
Представители на обединението Продължаваме Промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ се срещнаха днес
Коментари Харесай

Водещи фигури от обединението ПП-ДБ се срещнаха с посланиците на страните от ЕС

Представители на обединяването „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ се срещнаха през днешния ден с посланиците на страните от Европейския съюз и представители на Европейската комисия, оповестиха от пресцентъра на обединението. 

По време на полемиката бе разисквана тематиката с идните избори на 2 април, като участниците в събитието подчертаха безспорната необходимост те да протекат по почтен и транспарантен метод . Бе изтъкнато, че за задачата е значимо да се разчита на самостоятелни наблюдаващи и покровители на честния избор.

Представителите на обединените партии споделиха, че точно идните избори ще бъдат решаващи и могат да бъдат ключът към образуване на устойчиво и работещо държавно управление, което ще работи с небосвод за цялостен мандат и ще реализира дълго чаканите от българските жители промени , в които е заложена и окончателната евроинтеграция на страната ни .

„ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ показаха убеденост, че има по какъв начин България да бъде естествена европейска страна и пътят към нея е заложен в програмата на обединяването . В нея е разгърната ясна визия за развиването на страната, в чиято основа е присъединението на България към Еврозоната и Шенген .

От обединяването увериха, че ще се положат оптимални старания да бъдат извървени стъпките, които са нужни за обезпечаване на висок и резистентен стопански растеж , в основата на който са промените в правосъдната система и основни законопроекти за реализирането на Плана за възобновяване и резистентност. Те изрично обявиха, че е извънредно време да излезем от застоя , в който се намира страната, и че има по какъв начин да заживеем естествен европейски живот.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР