Представители на БСП се явиха на консултации за съставяне на

...
Представители на БСП се явиха на консултации за съставяне на
Коментари Харесай

БСП на консултации при президента НА ЖИВО

Представители на Българска социалистическа партия се явиха на съвещания за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев.

" След една предизвикателна и оспорвана акция, Българска социалистическа партия съумя да запази своето наличие и въздействие в българския парламент и това беше доста значимо, тъй като тъкмо през днешния ден страната ни има потребност от партия с богат опит. И най-много с подготвеност да търсят разговора и компромисите, както доказахте с присъединяване си в последното постоянно държавно управление. Неотложните задания пред Народното събрание са доста. Първата от тях построяването на консенсус и цели, към които можем да търсим съставяне на управническо болшинство и лъчение на стабилно държавно управление с ясни цели и дълготрайни цели и задания. Не по-малко значима е законодателната активност. Има редица значими закони, неприети още от предходни парламенти, които значително дефинират бъдещото развиване на България. Голямата задача пред Народното събрание е приемането на бюджета ". С тези думи президентът приветства представителите на Българска социалистическа партия.

След срещата с Българска социалистическа партия президентът ще се срещне с представители на парламентарната група на " ИТН ".

Ден по-рано Румен Радев организира съвещания с партиите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР