Представете си, че всеки месец е началото на нова страница

...
Представете си, че всеки месец е началото на нова страница
Коментари Харесай

Задавайте си тези 5 въпроса всеки месец и животът ви ще се промени

Представете си, че всеки месец е началото на нова страница от вашия живот. Не е толкоз огромен, колкото една година, нито пък толкоз (привидно) нищожен, колкото едно денонощие.

Именно по тази причина месецът е перфектно времетраене за слагане на нови цели и хронологично следене на изкачването ви по стълбата към напредъка.
 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
Предлагаме ви въодушевяващ метод да насърчите самоусъвършенстването си. Чрез него ще съумеете по-прецизно да подредите целите си, с цел да минимализирате битовите алтернативи и да сте по-наясно какво желаете да постигнете.

За задачата би трябвало просто да си задавате 5 въпроса всеки месец, с които да маркирате бъдещите си цели и в същото време да извършите равносметка за това, което сте постигнали дотук. Вижте кои са те в галерията ни.

 5 въпроса, които би трябвало да задавате на себе си всеки месец  5 въпроса, които би трябвало да задавате на себе си всеки месец  5 въпроса, които би трябвало да задавате на себе си всеки месец  5 въпроса, които би трябвало да задавате на себе си всеки месец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР