Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев посрещна 15 септември

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев посрещна 15 септември
Коментари Харесай

Георги Георгиев посрещна 15-и септември заедно с учениците и учителите в 145 ОУ „Симеон Радев“

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев посрещна 15 септември дружно с учениците и учителите в 145 ОУ „ Симеон Радев “.

 

" Честит първи образователен ден! За втора поредна година раздаваме на всички първокласници 14 000 светлоотразителни гривни, които ще създадат децата по-видими за водачите на пътя ", написа той във Facebook.

 

Публикацията му в обществената мрежа продължава по този начин:

" Знам какъв брой е трогателен първият образователен ден, както за учениците, по този начин и за техните родители и близки, които с притихнал мирис и доста религия в своите деца чакат първия учебен звънец. За тези, които за първи път ще седнат на ученическия чин, през днешния ден стартира нов и забавен път към знанието, който не всеки път е елементарен, само че с задоволително старания и дружно благодарение на прелестните учители, ще разкрие нови хоризонти за развиване.

Днес посрещнах 15-и септември дружно с учениците и учителите в едно от най-хубавите български учебни заведения - 145 ОУ „ Симеон Радев “ в регион “Младост ”.

Искам да поздравя директорката на учебното заведение Антоанета Михайлова за отлично проведения празник и за усилената ѝ работа с грижа за децата. За мен тя е Човек на деня. Пред мен поздрави по име десетки деца на прага на учебния двор и за всички е ясно, че гори в работата си. Затова пожелах на учителите, пред чието дело през днешния ден цяла България се прекланя и благодари с цветя, да не престават да просвещават децата на София - доста оттатък дължимото по длъжностна характерност, тъй като това не е просто специалност, а предопределение.

Желая на добър час на всички учители, възпитаници и техните родители, и дано новата образователна година бъде доста сполучлива! "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР