Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов заяви, че

...
Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов заяви, че
Коментари Харесай

Председателят на Левски на левскарите: Открита среща няма да има, ръководството не прие нашето желание

Председателят на сдружението " Левски на левскарите " Димитър Костадинов съобщи, че плануванаъа среща с управлението на Левски няма да се състои. Причината е, че шефовете на клуба не желаят да създадат събитието налично за всички искащи последователи и медиите.

" Открита среща за почитателите и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето предпочитание да влязат всички, както и медиите, с цел да може всички левскари да се осведомят какви са връзките и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от рода, че няма къде, не вървят. Сегашните притежатели очевидно нямат потребност от среща ", стартира Костадинов.

" Защо слагаме тези условия? Поканите за срещите, които отправихме, бяха предизвикани от изявленията на мажоритарния притежател, че би се срещнал с всеки левскар. Това не е по този начин. Той не желае да се среща с нас. Първата среща, която отхвърли, беше на 1 април ".

" Прекратяваме практиката за срещи на мрачно и да излъчваме представители. Това сме го правили към този момент повече от две десетилетия и резултатите, на които сме свиделите, са косвено от този метод на връзка - на срещи на мрачно и без представители на медии. Аз персонално се усещам отговорен, тъй като в последните години съм провел такива срещи на мрачно. На 23 август се срещнахме в " Милениум ". Там се случиха неприятни неща за Левски и левскарите, които останаха на мрачно. Нямаше резултати от тази среща и проблемите се задълбочиха. След това направихме среща в офисите на клуба. Там се изговориха притеснителни неща за Левски. Тогава срещата беше закрита за медиите, с избрани представители. След това аз и представител на Тръста организирахме среща с господин Мило Борисов. Тогава се изговориха неща, които доведоха до актуалната злополука, в която се намира клубът. Левски е в сериозно положение, точно тъй като индивидът, който единствен може да сплоти левскарското и да сътвори тим, Станимир Стоилов, беше пропъден за повторно от " Герена ". За мен персонално това е най-тъжният ден като левскар - 8 април 2023 година. Тепърва ни чакат тежки времена. Наско Сираков не желае да се изправи пред публиката на Левски. Не се борим против Наско Сираков. Не сме срещу личността Наско Сираков. Ние се борим против модела " бащица ". Той е бащица в управническа и финансова неплатежоспособност. Левски е подвластен от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който докара до положителни резултати. В момента тече развой по загробване на Левски ".

" Не желаем да вършим срещи на мрачно и без медии. Ние държим да вършим всичко пред медиите на ярко. Не желаем да се трансформираме още веднъж и още веднъж в съучастници и проводници, в които да предаваме на левскарите нездравословни и нечестни обещания за ярко бъдеще ", сподели още Костадинов.

ЮНадяваме се най-големият голмайстор на Левски да събере чест и достолепие и да се изправи пред почитателите. Ето какво бихме го питали: След като мажоритарят твърди, че се употребява с доверието на 99% от левскарите, за какво го е боязън да се изправи пред либерален избор на президент? Говореното през медиите не е най-хубавият метод. От много дълго време го вършим по този метод, тъй като няма различен вид ".

" Среща във формата, в който той желаят, няма да се организира към този момент. Това е нездравословно за клуба. Правили сме ги тези неща с всички управления. Извадили сме си поуките, създали сме си изводите. Срещи на мрачно съм правил и аз и причините са били, че имаме врагове извън. Оказа се, че враговете вътре са по-опасни. Мен повече ме е боязън от враговете ни вътре. Левски е метод на живот за прекалено много хора. Не бива да се капсулира и да се държи от група хора. Левски би трябвало да бъде открит. Ако имаме неточности, да си ги признаваме и да си ги оправяме. За да се обърнем към левскарите за поредна година, би трябвало да сме отворени ".

" Ние не се възприемаме като единствените левскари и като тези, които съставляват всички. Ние по тази причина настояваме срещите да са отворени за всеки, който пожелае. Ако има група хора, които поддържат модела, който ръководи Левски в този момент, дано се покажат, дано приказваме и да спорим. Ние не приказваме за Наско Сираков, а за модела, от който е подвластен. А той е подвластен поради финансовите му зависимости, неговите и на неговото семейство, от спонсора на клуба. Левски няма да загине без която и да било компания и без който и да е човек. Левски ще се мъчи без индивида, който ни сплоти и ни върна на стадиона - Станимир Стоилов ", завърши Костадинов
 Срещата сред Наско Сираков и последователите на Левски няма да се състои
Срещата сред Наско Сираков и последователите на Левски няма да се състои

Заради недопускането на медии

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР