Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов се обяви

...
Председателят на ПП Републиканци за България“ Цветан Цветанов се обяви
Коментари Харесай

Цветанов пред президента: Притеснява ни броенето на гласовете

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов се разгласи за промени в Изборния кодекс.
Той оповести желанието си в президентството като част от по отношение на организацията и провеждането на идния парламентарен избор.

 Политическа партия Републиканци за България ще взе участие в консултациите при президента Политическа партия " Републиканци за България " ще взе участие в консултациите при президента
Политическа партия „ Републиканци за България “ ще взе участие в консултациите при президента Румен Радев в неделя, 10 януари от 10.00 часа, във...
Като друго терзание Цветанов уточни броенето на изборните резултати. Той поддържа онлайн предаването на метода на броенето на бюлетините и оформянето на изборните протоколи.
„ В момента извънпарламентарните партии вземат участие в консултациите в съответните секционни изборни комисии, само че те могат да запълнят незапълнените квоти от парламентарно показаните партии.

Това ще подсигурява и ще даде повече убеденост и успокоение за това, че изборният развой няма да бъде манипулиран “, уточни ръководителят на „ Републиканци за България “.
 Републиканци за България: Време е за идващия кабинет " Републиканци за България ": Време е за идващия кабинет
" Конституционният спор едвам стартира, а за всички към този момент е ясно, че приемането на нова Конституция е невероятно ". Това се споделя в позиция...
Цветанов направи предложение да има опция българите зад граница да гласоподават по пощата.
" Много е значимо да има доверие в изборния развой, а то се построява с съответни ограничения, взети от страната, тяхното разпространение и всеобхватна и налична информация за това по какъв начин ще протичат тези избори, регистрира от своя стрна Румен Радев по време на срещата.
По думите му хората би трябвало да видят, че има механизми за попречване на всевъзможни операции.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР