Председателят на политическа партия Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов

...
Председателят на политическа партия Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов се отказа да бъде народен представител

Председателят на политическа партия „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов е подал заявление, с което се отхвърля да бъде депутат в 49-ото Народно заседание (НС).

Това стана известно на днешното съвещание на Централната изборна комисия (ЦИК), съобщи Нова телевизия.

Заявлението на Трифонов беше признато с 12 гласа „ за “ и един „ срещу “.

Вчера ЦИК разгласи, че Трифонов е измежду определените в два многомандатни изборни региона: 01 Благоевград и 27 Стара Загора.

 

Последно Трифонов бе народен представител в 45-ото Народно заседание, когато партията му зае второто място след изборите на 4 април. Тогава той не се яви нито един път в Народното събрание, само че поради изключителната конюнктура поради COVID-19 имаше опцията да взе участие онлайн в пленарните съвещанията. След това на първите предварителни избори през юли шоуменът се отхвърли от конкуренция за място в Народното събрание, с обяснението че мястото му не е там, а " да носи отговорност за хората, които са там, и това, което вършат ".

 

През ноември 2021 година и октомври 2022 година Трифонов още веднъж не се включи в кандидатдепутатската борба, като на последните избори партията му даже остана отвън Народното събрание.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР