Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев излезе

...
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев излезе
Коментари Харесай

Симеон Славчев призова за Общ фронт срещу мутрите и шарлататните


Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев излезе с отворено писмо до българите, гражданските организации и партиите и ги прикани да създадат общ фронт против мутрите и мафията.

„ Ако бъде гласуван и подсилен плана на кабинет на ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България ще значи, че от на следващия ден мафията, мутрите и шарлатаните ще си имат страна. Единственият излаз е всички почтени, морални и родолюбиви българи да се обединим и да изградим общ фронт против завладяването на страната. Именно за това се обръщам към всички българи, които милеят и мислят за родината и за бъдещето на нашите деца в нея, за общи и активи цивилен дейности “, написа в своето отворено писмо Симеон Славчев.
-->
Според Славчев българите желаят не евроантлантическо, а същинско българско болшинство, което да пази националните ползи на България и обичайните български, фамилни и християнски полезности.

„ Родината и бъдещето на нашите деца в нея е сложено на карта. Случващото се в България през последните 33 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма качества, морал, чест, обикновено възприятие за правдивост, предпочитание и политическа воля да се вземат решение проблемите на българите. През тези 33 години очакванията на българските жители останаха излъгани и всички си задаваме въпроса – а в този момент накъде? Най-важното нещо в този момент е честните, моралните и родолюбивите българи да бъдем единни и дружно да се противопоставим на олигархията, мафията и шарлатаните. Само и само от нас зависи, дали ще се противопоставим и променим всичко протичащото се в последните години, дни и часове в страната “, написа още водачът на партия МИР Симеон Славчев в своето намерено писмо до всички българи.

Той прикани всички българи да излязат на следващия ден в 13 часа пред Народното събрание, когато ще се гласоподава държавното управление на ГЕРБ, Продължаваме промяната и Демократична България.

„ Това държавно управление е държавно управление на подмяната, на лъжите, на подмолните сделки и дълбоката страна. Това е държавното управление, което желае да въвлече България във войната в Украйна. Това е държавното управление, което ще довърши така и така мощно изстрадалия български народ. За да ги спрем са нужни общи и решителни дейности. Необходимо ни е Национално-освободително въстание, което да освободи България и един път вечно да изхвърли мутрите, мафията и шарлатаните от властта. Намираме в исторически миг, по този начин както са се намирали нашите предшественици по време на Априлското въстание. Тогава всеки е помагал, който с каквото може за общото богатство – един е давал пет пушки, различен пет пръта, трети пет хляба. Убеден съм, че българите ще въстанем и всеки един същински патриот ще се включи персонално и кой с каквото може ще помогне и способства за общото богатство и да си върнем България “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той се обърна и към българските студенти и ги прикани да се включат интензивно в протестните дейности против държавното управление на подмяната.

„ Хиляди български студенти излязоха по време на летните протестни през 2020-та година с искане за оставката на държавното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ и настояването за естествен и сигурен живот в България. Тогава те бяха бити под колоните на Министерски съвет, само че не се предадоха и продължиха със справедливите си претенции и битка. Днес българските студенти са излъгани от Продължаваме промяната и Демократична България, които връщат Бойко Борисов и ГЕРБ на власт. Именно за това ги приканвам да излязат в този момент и да отстоят своята гражданска позиция против подмяната, лъжата и неналичието на морал, нравственос и естествена хигиена в политиката “, съобщи още Симеон Славчев. Той прикани българите да излязат всеобщо по улиците и площадите и да не разрешат на мутрите, мафията и шарлатаните да завладяват страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР