Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров настоява

...
Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров настоява
Коментари Харесай

Волен Сидеров иска незабавно свикване на Коалиционния съвет

Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров упорства за неотложно привикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ - Обединени патриоти) до края на деня.

" Настоявам за неотложно привикване на Коалиционния съвет /ГЕРБ - Обединени патриоти/ до края на деня - 22 октомври 2018 година, на който да бъде прегледан въпросът с неприемливото държание на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер ". Това се показва в изказване на ръководителя Сидеров, оповестиха от пресцентъра на партията.

" В 21 век физическото неявяване на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да взе участие в Коалиционния съвет, въпреки и от разстояние ", счита Сидеров.

Искането на Сидеров за привикване на Коалиционен съвет е изпратено до премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов , до ръководителя на ПГ на ГЕРБ Ц ветан Цветанов , до вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и до вицепремиера и водач на НФСБ Валери Симеонов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР