Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Холандската християндемократическа партия

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща със Сибранд Бума, ръководител на Холандската християндемократическа партия - вторият по величина съдружен сътрудник в държавното управление на министър-председателя от демократичната партия Марк Рюте и част от фамилията на Европейската национална партия.

По време на срещата бяха разисквани целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, като Бума означи позитивните оценки за триумфа на председателството, които получава като отзив от свои сътрудници в изпълнителната власт в Холандия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Цветанов и Бума се сплотиха към опциите за усилване на парламентарния разговор сред България и Холандия, изключително в областта на сигурността посредством по-интензивно съдействие сред комисиите по вътрешни работи в парламентите на двете страни.

"Необходимо е да продължаваме да построяваме доверие между тях като надеждни сътрудници, а ключът за това е интензивният разговор, " съобщи Цветанов.

В срещата взе участие и българският евродепутат Ева Майдел. Други обсъждани тематики бяха настоящи аспекти от дневния ред на Европейски Съюз, както и европейската вероятност за страните от Западните Балкани. В рамките на утрешния ден Сибрант Бума ще се срещне с министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, по чиято покана е в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР