Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цв. Цветанов: Номинациите за новите министри ще се обсъждат с коалиционните партньори в началото на следващата седмица



Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов разяснява във Варна трите министерски оставки и насочи остра рецензия към президента Румен Радев във връзка пътния случай с татко му, който съгласно него, е прикриван девет дни.

" Министрите са от квотата на ГЕРБ " - сподели Цветанов, " а номинациите за новите министри ще се разискват с съдружните сътрудници, когато им е комфортно, евентуално в понеделник или във вторник, само че ние доказахме, че можем да носим политическа отговорност, макар че министрите не носят директна виновност. Когато си на такава позиция, би трябвало да можеш да направиш по този начин, че институциите да продължат да работят. Срещу нас имаме креслива съпротива ", сподели още Цветанов.

" А що се отнася до президента Радев, ние чакахме той да е честен стожер, а той девет дни си е мълчал за случая с татко му и е правил всичко допустимо да го прикрие. Това ли е президентът на България? ", сподели Цветан Цветанов и уточни, че той обслужва напълно ползите на Българска социалистическа партия и се държи като партиен функционер и клати страната. Цветанов сподели още, че от премиера зависи кои ще са номинациите за новите министри, само че те изрично ще се разискват с съдружните сътрудници, тъй като ръководят дружно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР