Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов обсъди Брекзит с посланика на Кралство Великобритания в България

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с посланика на Кралство Англия в България Н. Пр. Ема Хопкинс. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Разговорът сред двамата бе концентриран върху следствията от Брекзит в бранш „ Сигурност “. Цветан Цветанов и Ема Хопкинс се сплотиха към позицията, че би трябвало да се откри метод да се резервира оперативният потенциал на съдействието на държавите-членки на Европейски Съюз с Англия, с цел да се подсигурява сигурността на европейските жители.

Цветанов, който е и ръководител на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред, акцентира, че построеното доверие и ефикасни механизми на двустранно съдействие сред двете страни ще допринесат доста за устойчивото и поредно развиване на стратегическото партньорство посред им и след излизането на Англия от Европейски Съюз.

В рамките на срещата дипломат Хопкинс осведоми Цветан Цветанов и за последния процес на договарянията по Брекзит и го срещна с резултатите от детайлното следствие по случая „ Скрипал “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР