Бойко Борисов шокиращо: Кирил Петков си призна пред мен, че

...
Бойко Борисов шокиращо: Кирил Петков си призна пред мен, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов шокиращо: „Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил незаконния ми арест“

Бойко Борисов шокиращо: „ Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил противозаконния ми арест “. Бившият министър-председател “Кирил Петков си е признал пред Бойко Борисов, че той е разпоредил противозаконния му арест “, разгласи водачът на ГЕРБ в Ловеч. 

„ Всеки ден, през ден, дали е министър Богданов, дали е Цеков, дали е Гвоздейков, дали е Вътев, всеки идваше и си припомням господин Петков каква молба ни удари с Пеевски, да стартира да идва и Денков. Аз му споделях Кириле, Пеевски на галено – Кики. Аз обичам да работя с един водач, като дойдат доста водачи и стартирам да се греша. Почна да идва и Ники. Викам, тогава пристигна и Мария, да съберем 15-16 лидера… И гледах, даже това не е и значимо, само че тяхната акция минава единствено върху това – що не сме се събрали? Що да се събираме? В етническите региони се бият физически с нас “, добави още Борисов.

Борисов разгласи, че желае на изборите на 9 юни да има отчетлива разлика сред ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и ПП-ДБ. „ Колегите от ПП-ДБ да не помнят, че съм мислил за тях държавнически. Те се готвят да бъдат съпротива. Всички партии им се нахвърлят. Те знаят, че в случай че Ники би трябвало да пътува е посредством ГЕРБ. Ама ние не даваме. Ники няма да пътува “, посочи някогашният министър председател.

Бойко Борисов шокиращо: „ Кирил Петков си призна пред мен, че той е разпоредил противозаконния ми арест “ 25.05.24 14:59 Чака ни заплашителен поврат на времето! 25.05.24 14:32 БПЦ предложения Вселенският патриарх Вартоломей на интронизацията на Български патриарх 25.05.24 14:17 На Европейски Съюз му писна: Израел да разреши на Организация на обединените нации да го проверява за геноцид в Газа 25.05.24 13:46 Ламборгини за $1 000 000 към този момент и в България, подкара го модифициран БГ баровец! 25.05.24 13:25

Сега на Микре един щяха да го сгазят колите, вика ми: „ Гласувам за тебе, но в случай че още веднъж ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласоподавам! “. Един километър го чувах още, по този начин им беше набрал, описа Борисов.

„ Тамън се оправихме и пристигна мигрантската рецесия. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за образец в света, тъй като и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева “, напомни Борисов за свършеното още от първия му мандат.

Като приказват за прокуратурата единствено за противозаконния ни арест трябваше да са на топло. Кирил Петков пред мен си е признавал, че той е разпоредил ареста в нарушаване на Закона за Министерство на вътрешните работи, изуми всички водачът на партията.

Росен Желязков – лидер на листата на европейски парламент се обърна към Борисов с думите „ уважаеми господин министър председател “. И му пожела да стане премиер-министър за четвърти път. Той означи, че с помощта на „ Промяната “, Народното събрание е било превърнато в предизборна говорилня. Според него, те са влезнали във властта със шут, а не са влезнали почтено и почтено.

Желязков разгласи, че „ Политически спор няма, единствено ГЕРБ показа своята управническа стратегия за идващите 4 години “.

Източник: Епицентър

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР