Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не сме манипулирали записа от заседанието на ДБ

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че онлайн излъчването на съвещанието на парламентарната група на „ Демократична България “ не е изминал запис. ГЕРБ по никакъв метод не са отрязали и манипулирали записа от съвещанието на Демократична България, безапелационна бе тя пред bTV.

Атанасова недоумява по какъв начин може политиците да упорстват да се смъкна съответен материал от медийното пространство. Материалът от съвещанието на Демократична България не е попаднал в ГЕРБ или „ Възраждане “ инцидентно или пък, тъй като ГЕРБ били диверсионна група. Не всичко стартира и свършва с ГЕРБ, а просто се сдобихме с материала, тъй като се излъчваше онлайн и сътрудниците от „ Възраждане “ си го пуснаха на Facebook страницата, разясни тя.

Атанасова е схванала, че има доста искащи да бъдат бухалкодържачи и то по време на избори. Тя е обезпокоена, че Христо Иванов споделил всичко напълно обикновено. Ако това е наличието на диалога в една парламентарна група и едно ръководство по какъв начин може тези хора да аплайват за вота на българските жители и да желаят да ръководят, недоумява тя.

Не ме карайте да разясня този комплициран човек Кирил Петков, който за всичко се оправдава с ГЕРБ. Всички служби, Министерство на вътрешните работи, всички органи в страната могат да се употребяват както министър председателят в оставка изиска. Някои сега да си търси индулгенция с ГЕРБ, че не могат да ръководят е безусловно безсмислено да го разясня, добави Атанасова.

По какъв метод може да окаже въздействие ГЕРБ на друга политическа мощ?, запита тя.

Правителството са самосвали, тъй като водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов изтегли министрите си, а след това опозицията изиска избор на съмнение, който мина в Народното събрание, подсети Десислава Атанасова.

Според Атанасова третият изследователски мандат ще бъде несполучлив.

Тя прикани още през днешния ден Българска социалистическа партия да върне третия мандат за сформиране на кабинет несбъднат. Никъде в Конституцията не написа, че мандатът, решенията по него и издигането на министър председател се разисква на групови и партийни конгреси, сподели още
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР