Председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян изказа умерено

...
Председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян изказа умерено
Коментари Харесай

Шефърт на НКП след Общото събрание: Ако кажа, че съм оптимист, ще излъжа

Председателят на Националния клуб на последователите Степан Хиндлиян изрече умерено мнение след днешното Общо заседание на Левски. Клубът е в доста сложен интервал и незабавно се нуждае от средства, с цел да оцелее, само че смяна в обстановката няма.

Освен това той внесе детайлности в проекта “Феникс”, който бе оповестен преди началото на събранието, както и известно отчаяние от неналичието на явен проект от новото управление, откакто подобен не е бил показан пред акционерите през днешния ден.

“Ако кажа, че съм оптимист, ще излъжа, въздържан съм. Ситуацията е притеснителна от преди събранието, аз нямам мотив да бъда оптимист след него,” бе късият коментар на шефът на проведените последователи.

След това Степан Хиндлиян внесе обяснение в проекта “Феникс” и какво тъкмо съставлява той”

“Ние предложихме още предходната година един документ за регламентиране връзките сред проведените последователи и клуба, на него не бе откликнато. Когато настъпиха събитията от ануари и февруари, ние и Тръста започнахме да вършим проект за финансиране и свежи потоци пари към клуба и стабилизиране на обстановката, които да не са единствено от спонсори, а и от целокупната левскарска общоност. Това се осъществя във втората му част, тъй като, както знаете, бяха събрани над 2 милиона лв..
 Общо заседание на ПФК Левски @@@
В диалози с Наско Сираков стана ясно, че клуба няма потенциал да се оправи с някои действия, които не са спортно-технически. Това е по този начин наречения проект “Феникс”. Това е поръчителство с фрагменти - единят влезе в надзорния съвет, другият, който е предложение за финансов шеф и беше утвърден на думи - Александър Чакъров, член на Тръст Синя България. Господин Сираков е останал удовлетворен от експертизата му.

Другите посоки са ПР, мърчандайз, Правно-юридическо, и последното е високи технологии. Всички тези оферти са кадрово обезпечени не от почитатели, а от експерти. Към днешна дата това е единствения написан проект за излизането от рецесията, различен няма,” обясни Степан Хиндлиян.

Той изрично отхвърли да заеме позиция до каква степен тъкмо биха могли да стигнат почитателите на клуба в желанеито си за избавление на Левски, защото не е уверен това по какъв начин може да бъде изтълкувано.

В края на изявлението си той изрази отчаяние от неналичието на проект в новото управление, който да бъде показан по време на днешното Общо заседание.

“Аз горе не чух стратегия, не чух да има проект за деяние, тъй че най-вероятно няма друго предложение. Ако има по-добро предложение, несъмнено, че то би трябвало да бъде възприето от клуба,” приключи шефът на НКП.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР