Председателят на Хърватската демократична общност (ХДО) и премиер на Хърватия

...
Председателят на Хърватската демократична общност (ХДО) и премиер на Хърватия
Коментари Харесай

Хърватският премиер обеща, че животът в страната ще се подобри значително

Председателят на Хърватската демократична общественост (ХДО) и министър председател на Хърватия Андрей Пленкович разяснява, че резултатите, които Хърватия реализира при ръководството на ХДО, ще дадат отражение след 7-8 години, когато стандартът на жителите ще доближи над 75% от европейския стандарт, а фамилиите ще преценят дали си коства въобще да се напуща страната, заяви хърватската национална телевизия ХРТ.

На отбелязването на 33-годишнината от основаването на ХДО през вчерашния ден в Карловац, Централна Хърватия, Пленкович приказва за триумфите и проблемите на прехода и напускането на Хърватия от младите, отиващи в други европейски страни.

Казваме това от позицията на държавното управление, което издигна страната измежду 15-те най-развити страни, сподели Пленкович и прикани членовете на партията в идната година и половина преди идните избори да се стремят към огромни триумфи, с цел да се ускори вярата на жителите в ХДО.

Председателят на Народното събрание Гордан Яндрокович разяснява, че в изискванията на Коронавирус пандемията, земетресението в Загреб през 2020 година, енергийната и хранителна рецесия, както и инфлационното напрежение, разследване от съветската експанзия, политиката на ХДО е реагирала бързо и ползотворно на всички провокации.

„ Да бъдем справедливи и без боязън да демонстрираме триумфите си във времето преди изборите, непрекъснато, би трябвало да бъдем подготвени за политическата битка, която ни следва “, сподели Яндрокович, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР