Председателят на ДПС Делян Пеевски сигнализира и.ф. главен прокурор, главния

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски сигнализира и.ф. главен прокурор, главния
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Спрете срамното делене незабавно! Народът няма да ви го прости и ще ви накаже

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски алармира и.ф. основен прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефа на ДАНС за неотложно следствие на недостига на инсулин в страната.
Сигналът е подаден, откакто пациентски организации сигнализираха медиите и институциите за невъзможността на инсулинозависими да открият в аптечната мрежа животоподдържащите лекарства.
“Със своето отношение властта основава животозастрашаваща обстановка за хиляди български жители, измежду които и доста деца. Недопустимо е Министерство на здравеопазването да пренебрегва и подценява казуса, очаквайки ротацията или друга персонална полза за министъра си “, показва Пеевски в своята позиция.
„ Докато министри, водачи и политици срамно си делкат властта, хората страдат от изчезналата отговорност на страната. А това е най-важната роля на политиците, която им е вменена от гласоподавателите и чието доверие в този момент е предадено, поради персонални интересчийски домогвания за по-големи проценти от властта “, добавя още той.
„ Призовавам ръководещите да спрат срамното делкане. Да стартират да чуват проблемите на хората и да ги вземат решение. Какъв е смисълът да има държавно управление, в случай че министрите не са прислужници на народа?! Не го ли сторят неотложно, народът няма да им елементарни и ще ги накаже! “, приключва апела си ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от ДарикНюз.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР