Председателят на БСП Корнелия Нинова направи първи коментар след вчерашния

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова направи първи коментар след вчерашния
Коментари Харесай

Нинова: Няма да влизаме в съюзи с ГЕРБ и ДПС, няма да подавам оставка

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова направи първи коментар след вчерашния избор, на които гласоподавателите отредиха пето място. 

Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС и няма да взе участие в коалиция, в която вземат участие с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Резултатът на левицата на тези избори - пети резултат, Нинова дефинира като недобър и по-нисък от упования, само че по думите ѝ Българска социалистическа партия няма да драматизира този факт. Националният съвет на партията в събота ще се събере с цел да разиска резултата на Българска социалистическа партия от вота на 2 ноември.

" Притеснени сме от понижаващата се изборна интензивност, това е пестник за политическата класа и е извънредно време да осмислим какво ни споделят жителите ", добави Нинова.

И още: " Очаквахме по-високи резултати, само че не драматизираме от това, вземаме си поучения, ще вземем решения какво да променим. Успяхме да запазим предходния си резултат с по-малко от 1% разлика, това е позитивното.

" В събота привикваме Национален съвет на Българска социалистическа партия, там ще приказваме за резултатите и обстановката. Оставка няма да депозирам " , акцентира тя. 

По обявата работи: Мария Йорданова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР