Животът е поредица от избори… Животът е свързан с поредица от

...
Животът е поредица от избори…
Животът е свързан с поредица от
Коментари Харесай

7 неща, които гарантирано ще съсипят живота ви

Животът е поредност от избори…

Животът е обвързван с поредност от правене на избори и в случай че извършите грешката да изберете някое от нещата, разказани в тази публикация, няма кого различен да обвинявате за нещастията си, с изключение на самите себе си.

Как можете най-сигурно да съсипете живота си?

Живейте съгласно непознатото мнение!

Често разрешаваме на мненията на другите хора да диктуват пътя ни, вместо сами да го изберем.

Изберете по какъв начин да живеете живота си; това е ваша работа и отговорност.

Освен в случай че не желаете тежка рецесия на междинната възраст, не слушайте другите да ви споделят какво желаете и от какво имате потребност.

Кризата на междинната възраст настава, когато най-сетне се разсъните и осъзнаете, че не сте живели личния си живот, а сте го създали съгласно повелите на другите.

Мислите, че животът е неправдив към вас!

Хората, които считат, че животът би трябвало да е по-справедлив към тях, непрекъснато чакат нещо. След това се разстройват, когато нещата не вървят по този начин, както биха желали. Те извънредно завистливи към другите.

Не чакайте триумфът да почука на вратата ви. Понякога неприятните неща се случват на положителни хора, а от време на време ние самите (най-често несъзнателно) нанасяме вреди на живота на други хора.

Всички просто се пробват да живеят както могат. Осъзнайте, че Вселената не се върти към вас.

Общувайте с отровни хора!

Отровните хора процъфтяват върху другите като пиявици. Има ли някой от живота ви, за който незабавно се сещате? Близък другар, важен човек или даже член на фамилията?

Може да бъде доста мъчно да премахнете такива хора от живота си. Особено когато значат доста за вас.

Да решите да премахнете тези хора от живота си е напълно ваш избор. Ще усетите спирането на всевъзможен контакт с някой, който ви дърпа надолу, като голяма тежест, вдигната от гърдите ви.

Отнасяйте се неприятно към тялото си!

Пиенето на малко бира или вино не е проблем. Но шофирането в нетрезво положение е нещо, което може да съсипе живота ви и живота на някой различен. Вземете такси! Ако решите да се напиете, виновността не който и да било различен, с изключение на ваша.

Имате единствено едно тяло и вашето здраве е най-ценният ви актив. Ако го пренебрегнете, тялото ви ще се разпадне. Бъдете физически дейни. Хранете се с мярка.

Преследвайте единствено материални полезности!

Понякога хората преследват „ движимостите “ в опит да станат щастливи. Удовлетворението, което получавате от закупуването на „ неща “ бързо ще изчезне.

Преследвайте усещания. Грижата за вашето психическо здраве и физическо благоденствие е значима.

Обсебете се от предишното!

Лежите будни цяла нощ поради нещо, за което сте се чувствали в действителност неловко преди 10 години? Най-вероятно всичко, което сте споделили или създали, от дълго време е изцяло забравено от другия човек.

Естествено ли е за вас да поглеждате обратно към минали събития или моменти, които смятате за „ неточности “?

Обсебването или размишляването върху предишното не оказва помощ. Случилото се случи и не може да се промени. Машини на времето, за жалост, не съществуват.

Недоволствайте от сегашното!

Това може да е един от най-трудните проблеми, с които ще би трябвало да се сблъскате. Въпреки че предишното към този момент се е случило и бъдещето към момента не е настъпило, сегашното постоянно се случва.

Това е малко необичайно нещо, за което да мислиш. Хората постоянно се пробват да открият „ тайната на щастието “, само че няма загадка.

Може да сте тъжни, ядосани или разочаровани от работата, която не сте получили, или от колата, която не можете да си позволите.

Имате право на тези усеща, само че погледнете за момент обратно в живота си, преди пет години и в този момент. По-добри ли са нещата? По-зле?

Опитайте се да извършите лист с плюсове и минуси. Ако има повече преимущества, значи се справяте добре.

Всичко по-малко значи, че към момента имате работа за извършване.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР