Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира на среща с поддръжници

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира на среща с поддръжници
Коментари Харесай

Нинова: Хора и управляващи обитават различни държави

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява на среща с поддръжници на партията в Разград, че "живеем в две разнообразни страни: в тази на ръководещите, в която по думите им има спокойствие; в същинската - всеки месец хората са на улицата и стачкуват ".

"Според ГЕРБ те дават път на младите и можещите. Но в деня на будителите младите учени излязоха на митинг за унизителните условия, в които работят. В паралелната страна на Борисов има сигурност, в същинската всеки месец служители на реда, пожарникари са на митинг, а водачи отхвърлят да летят ", сподели още Нинова.

По думите ѝ, в страната на държавното управление пенсиите порастват, а в същинската пенсионерите излязоха по площадите с тъгата, че няма по какъв начин да живеят с двеста лв..

"За ГЕРБ опазването на здравето е приоритет, а в същинския живот лечебни заведения банкрутират и лекарите са на улицата, тъй като не желаят да бъдат пребивани, до момента в който избавят човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има стопански напредък, остатъци, непоклатимост и разцвет. Вие в област Разград усетихте ли ги - имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете да, живеем по-добре, незабавно си отдръпвам думите, само че в случай че кажете не, дано се хванем дружно и променим това ", прикани водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ, паралелната страна седи сита в кабинетите, а действителната е тук - по площадите, на митингите, в домовете на хората.

"Вие сте силата, тъй като сте същински. Освободете се от страха и апатията си. Не е правилно, че нищо не може да се промени. Може. Просто го поискайте ", прикани още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР