Председателя на Български лекарски съюз, Иван Маджаров и екипът на

...
Председателя на Български лекарски съюз, Иван Маджаров и екипът на
Коментари Харесай

Бум на спортуващите лекари, благодарение на CoolFit

Председателя на Български лекарски съюз, Иван Маджаров и екипът на CoolFit, основават новата спортна просвета измежду българските лекари.
През първата половина от годината, корпоративният състезателен абонамент CoolFit изрази своята поддръжка към Български лекарски съюз, като стартира работата си с тях, предоставяйки им опция да се грижат за себе си целогодишно на извънредно преференциални цени, както и да употребяват безвъзмездни услуги посредством приложението CoolFit.  

Спортният абонамент CoolFit  дава опция за навестяване на  най-хубавите фитнес зали в България в границите на една корпоративна карта. CoolFit включва, с изключение на достъп до огромен брой спортни обекти, също и многообразие от групови тренировки, както и редица услуги в уелнес бранша – спа центрове, масажни студиа, вътрешни и външни басейни, солариуми, бюти процедури.

Само за интервал от 3 месеца, ползата към CoolFit от страна на българските лекари се удвои. Оказва се, че след двугодишното обездвижване по време на пандемията, услугите на CoolFit извънредно удобно се отразяват на нашите лекари, като подтикват и улесняват спортуването и грижата за цялостното им богатство. Като заявяването на абонамент се случва по извънредно елементарен метод, в особено направена онлайн страница

Според статистика на услугата, спортуващите български лекари, са се нараснали с повече от 30% за тези три месеца, като процентът всекидневно се повишава.

Услугата CoolFit е без аналог у нас, което е причина и за големия интерес към нея. През последните месеци спортния абонамент устремно трансформира концепцията за спортуване и здравословен живот в България, улеснявайки целия развой и създавайки една доста по-благоприятна спортна среда за корпоративните им клиенти.

Въз основа на растящият % на ползватели на услугата, можем да кажем, че CoolFit ще става все по-използван и публикуван.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР