Предоставените доказателства за използването на химическо оръжие от Дамаск са

...
Предоставените доказателства за използването на химическо оръжие от Дамаск са
Коментари Харесай

Лавров: Доказателствата за използването на химическо оръжие са смешни

Предоставените доказателства за потреблението на химическо оръжие от Дамаск са смешни за експертите. Това съобщи съветският министър на външните работи Сергей Лавров пред Асамблеята на Съвета по външна и отбранителна политика.

 © БТА„ По отношение на сирийската Дума има неопровержими обстоятелства. За това ни приказват в този момент, оправдавайки нанесените удари. Освен информациите в медиите, обществените мрежи и това видео, задоволително смешно за експертите, нищо друго не се показва. Тогава попитахме, а не можете ли вие да споделите с нас тези обстоятелства, с цел да се убедим, че всичко е „ чисто “. Отговориха ни: „ Това е загадка “, уточни съветският външен министър.
По данни на съветското министерство на защитата, ракетните удари по обектите на военната и гражданска инфраструктура на Сирия са нанесени от самолети и кораби на Съединени американски щати, Англия и Франция от 3.42 часа московско време до 5.10 часа московско време.

От 103 крилати ракети сирийското Противовъздушна отбрана е свалило 71. Ударите на западната коалиция са в отговор на потреблението на химическо оръжие от силите на Башар Асад против популацията на град Дума на 7 април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР