Предложилата брак на родната тенис звезда Григор Димитров – Даниела

...
Предложилата брак на родната тенис звезда Григор Димитров – Даниела
Коментари Харесай

Предложилата брак на Гришо: Той не каза „да“, но не каза и „не“. Все още има надежда

Предложилата брак на родната тенис звезда Григор Димитров – Даниела Ортега, описа за постъпката си в Австралия, за която приказва целия свят.
24-годишната американка описа пред Нова телевизия за това по какъв начин е осъществила проекта си да му зададе значимия въпрос на финала на шампионата в Бризбейн и акцентира, че той не й е отказал, а тя към момента се надява някой ден да отвърне на възприятията й.
„ Отидох там 10 минути преди началото, с цел да мога да взема по-добро място. Столът ми беше тъкмо зад неговия. Не ни беше разрешено да демонстрираме плаката, до момента в който играят, тъй че трябваше да изчакам, до момента в който се смени или почива. И всякога, когато правеха пауза, аз държах плаката си по този начин и крещях „ Григор, обичам те! Григор, обичам те! Ела при мен! Това беше доста под напрежение мач.
„ Мислех си какво да напиша. Звучи бясно и знаех, че той ще се засмее. Мислех си да напиша „ Григор Димитров, обичам те “, само че след това си помислих и си споделих – знаеш ли какво, просто ще го попитам “Ще се ожениш ли за мен ”? И си вардя плаката тъкмо тук до мен. Никога няма да го изхвърля. Той дори го подписа “, спомня си тя.
„ Реакцията му беше скъпа, когато видя плаката ми. Никога няма да го не помни. Той даде изявление на корта и аз изтичах до мястото, където знаех, че ще подписва топките, и бях приготвила моята. Тогава му извиках: Ей, Григор, аз съм тази с плаката. Той беше този, който предложи да се снимаме дружно. Обърнах се да намеря къде е сестра ми Карла и нея я нямаше на никое място.
Григор взе телефона ми, даде го на някого и сподели: „ Хей, направи ни една фотография дружно “. И аз отговорих невярваща: „ Какво? “ Спомням си по какъв начин ми споделя, че доста харесва плаката. Аз съм влюбена в Григор Димитров и си споделих: „ О, Боже, толкоз съм щастлива сега “ и просто се разплаках.
Той ми сподели – „ Не, не плачи “. Аз не знаех какво да кажа, просто плачех. Казвах си: „ Това е всичко, завърши, това беше фантазията ми да проведа диалог с него. И най-сетне се случи “, разчувствана споделя тя.
Веднага вижда, че Григор е доста другарски надъхан. „ Беше благополучен, тъй като е спечелил мача. Но беше и доста благополучен, когато видя плаката. Григор е най-милото момче на света “, счита тя. Била наясно, че е българин, само че за страната ни знае единствено, че е в Европа.
На въпрос какво желае да каже на своя любим, тя отговори: „ Той е обичаният ми тенисист. Нищо няма да промени това. И доста го обичам. Много. Пожелавам му всичко най-хубаво на всички други шампионати, които му предстоят и се надявам в никакъв случай да не се пенсионира. И към момента очаквам да ми каже „ да “. Той не сподели „ да “, само че не сподели и „ не “. Така че, знае ли се, към момента има вяра “, приключи Ортега.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР