Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният

...
Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният
Коментари Харесай

Манолова предложи служебният кабинет да стане редовен

Предлагаме решение - която партия вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане постоянен. Така ще е ясно кой ще поеме отговорност за кабинета и кой го е предложил. Това съобщи ръководителят на коалицията „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова пред медиите през вчерашния ден.

По думите ѝ „ Изправи се.БГ “ следи с паника държанието на огромните политически сили, които имат късмет да получат мандат. Според нея е допустимо те да тласнат страната в политическа рецесия.

„ Действията на служебното държавно управление са утвърдени от българските жители. Няма да е държавно управление на една партия, а ще бъде държавно управление на жителите. Не желаеме министерски постове, желаеме смяната да се случва и моделът да бъде изменен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските жители “, допълни Манолова , като означи, че от  „ Изправи се! Мутри вън! “ ще подкрепят правителство, което има за приоритет повишение приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, продължение на проверката, директна финансова поддръжка за дребните компании, младите фамилии, децата, инспектиране на сметките за ток и парно, правосъдна промяна.

„ Под светлината на прожекторите в Народното събрание, при конституционната процедура, ще разясняваме предлагането за кабинет на Слави Трифонов. Телевизионни изказвания няма да разясняваме. Хората желаят непоклатимост и държавно управление, което да стартира неотложно да взема решение проблемите на българските жители “, сподели още тя, представена от пресцентъра на „ Изправи се.БГ “.

Манолова взе драговолно личната кауза на Любомир Жечев

Слаед като инфлуенсърът Любомир Жечев съумя да притегли вниманието на политиците към себе си и соята персонална идея за разширяване на бул. „ Осми декември “ в Студентски град, през вчерашния ден Мая Манолова първа подаде сигнал за казуса до Столичната община. Поводът е изкопът за градеж на 25-етажна постройка до УНСС и затворената поради градежа улица.

Тя настоя за цялостна инспекция на законността на строителното позволение на постройката. „ Ако става дума за нарушаване на разпоредбите, виновните лица да си понесат отговорност. Също по този начин настояваме платното да бъде отворено, а изкопът - обезопасен “, заяви Манолова.

Лидерът на „ Изправи се! Мутри вън! “ подчерта, че градежът е на една от компаниите, близки до Столична община, която се употребява с подкрепи. Предстои създаване на 74-метрова постройка, а на това място допустимата височина е 25 метра, сподели още Манолова.

От обединението напомнят, че в изборния ден Манолова отиде при затворения сектор на улицата дружно с Любомир Жечев, който търсеше подпомагане по проблема. През август предходната година Манолова алармира, че постройката, която ще се строи, няма позволение за градеж.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР