Предишните коалиционни съвети, особено първият, беше изключително общ. Това каза

...
Предишните коалиционни съвети, особено първият, беше изключително общ. Това каза
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Предишните коалиционни съвети бяха изключително общи


Предишните съдружни препоръки, изключително първият, беше извънредно общ. Това сподели пред bTV депутатът от „ ИТН “ Любомир Каримански.

„ На него се показаха данъчни ставки, които могат да бъдат понижени и се сподели, че на база на тези понижени данъчни ставки ще ни бъде показана ясна и точна екселска таблица, в която да се изчислят обособените цифри, да забележим дали има смисъл от този налог да бъде понижен, какъв е резултатът, надлежно какви ограничения други спомагателни могат да бъдат подхванати. Тоест, ние всички калкулации, дружно с числата не сме ги видели “, съобщи Каримански.

Той посочи, че тази седмица, от предходния понеделник до последния петък, не са им показали нищо.

„ Последния петък обсъдихме единствено едно наличие или една конструкция на това по какъв начин би трябвало да наподобява подробния разбор на разноските, на изгодите, на провокациите за приемането на България в еврозоната “, добави той.

На съдружния съвет ще срещнем сътрудниците с нашите оферти, сподели Станислав Балабанов.

„ Ние подхождаме практично. За нас постоянно е било разумно, когато приказваме за неща, свързани с финанси, да приказват специалистите, не Лена Бориславова “, означи Балабанов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР