Предиграта извън спалнята е от голямо значение за един бурен

...
Предиграта извън спалнята е от голямо значение за един бурен
Коментари Харесай

Предиграта извън спалнята

Предиграта отвън спалнята е от огромно значение за един плевел и трогателен секс.Филмите и малкия екран са склонни да показват секса и интимността като нещо, което се случва, когато двама души са голи и под чаршафите. Те го демонстрират като нещо, което е чисто физическо и единствено понякога сантиментално. Но сексът и интимността не се лимитират до четирите стени на вашата спалня. Те могат да се случат на всички места, когато и да е, със или без облекла.

 infomax-logo-50-15-HW

Но по какъв начин го правиш? Отговорът е елементарен: положителната любовна игра.

Обикновено мислим за любовната игра като за орален секс моменти преди същинския секс. Виждаме го като встъпление в секса, преход от студено към горещо. Това обаче не постоянно е по този начин. Вярно е, че любовната игра може да бъде орален секс, само че може да бъде и дребни жестове и актове на обич през целия ден. Това може да бъде смях, изчерпателен, логичен диалог или мигновената химия, която искри, когато заключите очи от другия завършек на стаята. Прелюдната игра може да бъде всичко и всичко, което желаете да бъде. Не е лимитирано от едно само определение. Той е еластичен и адаптивен към всеки субект и всяка връзка.Ето няколко метода за любовна игра отвън спалнята:

Предиграта отвън спалнята

Дразнене

 предиграта Предиграта отвън спалнята

Предиграта преди секса е от огромно значение.Любимият ми метод да нервирам колегата си е с бельото си. Понякога им споделям напряко какво нося под облеклата си при започване на нашата среща. Това е изключително ужасно, когато нося просто и всекидневно облекло: хваща го неопитен и по-късно е в мозъка му през целия ден. Друг път ще направя игра от това. Ще му кажа да познае цвета и ще му предложа премия, в случай че го направи вярно. Ако желаете да изпробвате това, бъдете сигурни, че сте дръзки, изключително в случай че сътрудникът ви допуска неверно. Това ще ги разочарова и ще изискат да ви раздерат облеклата.

Целувка

 предиграта Предиграта отвън спалнята

Предиграта е доста значима. Целувайте врата, бузата, челото, вътрешната страна на китката на колегата си и всичко друго с изключение на устните му. Или можете да ги целунете, само че леко. Отдръпнете се, когато стартират да задълбочават целувката. Въпросът е да им се откаже това, което толкоз обезверено желаят. Това ще отнеме доста самоконтрол от ваша страна, само че резултатите ще си заслужават. Това ще ги подлуди и повярвайте ми, когато споделям, че целувката, която ви дават, когато най-сетне се предадете, ще накара пръстите ви да се свият.

Меки милувки

 предиграта Предиграта отвън спалнята

Предиграта отвън спалнята би трябвало да бъде съблазняваща.Използвайте единствено върховете на пръстите си, правете леки докосвания, до момента в който прокарвате пръсти по ръцете, шията, лицето и на всички места, където пожелаете. Има нещо любящо и внимателно в нежните докосвания, които дърпат струните на сърцето. И има нещо полово заредено в призрака на едно докосване; това е фина форма на раздразнение, която ще накара колегата ви да не мисли за нищо друго с изключение на за вашето допиране. Светът безусловно ще изчезне.

Случайни похвали

 предиграта Предиграта отвън спалнята

Това е изключително дейно, в случай че сътрудникът ви е мъж. Момчетата не са привикнали да получават похвали. Те няма да се поколебаят да ви кажат какъв брой ужасно изглеждате, само че нищо няма да ги приготви, когато им извършите комплимент.

Ако се стремите към по-дълбоко равнище на фамилиарност, с цел да започнете предиграта, можете да вършиме похвали за дребни неща, като да вземем за пример по какъв начин наподобява косата им или какъв брой красиви са очите им. От друга страна, в случай че крайната ви цел е да сте голи под чаршафите, бъдете малко груби. Кажете им какъв брой ужасно стоят панталоните им. Кажете им какъв брой обичате чувството на ръцете им върху вас. Откажете се от фините подмятания и насочете мозъка им към спалнята, като в същото време засилите егото им. Накарайте колегата си да се усеща добре със себе си; накарайте ги да обичат тялото си (почти) толкоз, колкото вие го обичате.

Когато изпробвате тези, можете да го извършите толкоз полов или нехаен, колкото желаете. Не мислете, че тъй като се смеете, че няма полово напрежение. Аз персонално имам вяра, че да се смееш с колегата си е най-интимното нещо, което можеш да направиш.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР