Преди сватбата на Кейт и принц Уилям през 2011 г.кралица

...
Преди сватбата на Кейт и принц Уилям през 2011 г.кралица
Коментари Харесай

Конфликт. С какво Кейт е вбесявала кралица Елизабет

Преди сватбата на Кейт и принц Уилям през 2011 г.кралица Елизабет II е била леко загрижена за метода на живот на бъдещата си снаха.

Преди сватбата си Уилям и Кейт постоянно пътуваха дружно, нещо, на което кралицата е почнала да гледа сериозно. „ Ако тя не беше с Уилям в Балморал, тогава двойката караше ски или почиваше на о. Мустик “, написа кралският специалист Кейти Никъл в книгата си „ Уилям и Хари “

„ Кейт беше там толкоз постоянно, че пресата я назова „ Кралица на Мустик “ – купа, която преди този момент е принадлежала на принцеса Маргарет. “ Никъл отбелязва, че по това време „ Англия беше в криза и сходни несериозни демонстрации на благосъстояние бяха неприятни за кралицата “.

„ Докато останалата част от света спекулира, че на хоризонта следва годеж за Уилям и Кейт, кралицата вярваше, че оповестяването би трябвало да бъде отсрочено, до момента в който Кейт се откри в кариерата си “, написа Никъл в книгата си. Писателката даже беседва с източник, който споделя:

„ Мнението на Нейно Величество е, че в случай че Кейт един ден бъде брачна половинка на Уилям, тогава тя се нуждае от подобаваща работа. Преминаването от един петзвезден ваканционен курорт към различен не е належащо изискване за една млада жена, която евентуално е предопределена да бъде кралица. “

Е, без значение дали Кейт е получила това непосредствено известие или не, тя сигурно е потвърдила през последното десетилетие, че е повече от готова за задачата да поеме съществени отговорности в кралското семейство, написа edna.bg.

Само през последните няколко месеца херцогинята на Кеймбридж предприе независимо пътешестване до Дания и оглави коледното празненство в Уестминстърското абатство.

Кейт също се сближи още повече с Елизабет II през последните няколко години, което потвърждава, че всевъзможни терзания, които кралицата в началото е имала по отношение на нейната снаха, са останали в предишното.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР