Преди седмица ви показахме малък тийзър, който от японската компания

...
Преди седмица ви показахме малък тийзър, който от японската компания
Коментари Харесай

Toyota показа как ще изглежда следващото Aygo

Преди седмица ви показахме дребен тийзър, който от японската компания пуснаха в интернет пространството, разкриващ част от формите на нов модел. Ето, че през днешния ден видяхме и повече фотоси, както и малко повече информация за модела Aygo X Prologue, който към момента е в концептуален вид.



Новото Aygo към този момент няма да има връзка с Франция и остава зад себе си идентичните модели на Peugeot и Citroen. Компактният модел резервира размерите си, само че пък към този момент е по-висок и демонстрира малко повече мускули. Големите джанти и необятните калници придават много по-различен тип на Aygo, който към този момент ще бъде ориентиран в сегмента на кросоувърите.  В предницата виждаме фарове, които са свързани с LED лента, като усещане прави един единствен отвор за въздух в долната част на бронята. Макар дизайна да е леко по-различен от този който сме привикнали да виждаме от Toyota, въпреки всичко можем да осезаем някакви прилики, които при серийния модел, имаме вяра ще бъдат още повече.



В задницата още веднъж виждаме свързване на двата стопа, както и забавно задно стъкло, което в действителност играе ролята на похлупак на багажника. Не е изненада, че липсват накрайници на ауспуси, само че пък се радваме да забележим и че няма подправени такива в долната част на задната ризница.



За в този момент не се загатва нищо за интериора или задвижването на новото Aygo, само че е несъмнено че ще забележим електрическа версия в продажба. Интересни екстри, които най-вероятно няма да забележим при серийния модел са вградени екшън камери в огледалата за странично виждане и вградена в задния дифузьор стойка за колела. Пълното показване на Aygo ще забележим към края на тази година, а модела ще влезе в продажба от началото на идната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР