Преди откриването на културно събитие от международен ранг в Созопол

...
Преди откриването на културно събитие от международен ранг в Созопол
Коментари Харесай

Йотова: Критиките на ЕК получиха своето фактическо изражение

Преди откриването на културно събитие от интернационален сан в Созопол вицепрезидентът Илияна Йотова означи:

Това, което съобщи президентът Румен Радев във връзка протичащото се в страната, е задоволително красноречиво. Това, което бих желала да прибавя от себе си е, че 14 години слушаме отчетите на Европейската комисия, съвсем всяка година. Всички тези рецензии, рекомендации, постановки за жалост не бяха чути от ред български държавни управления.

Нали разбирате, че си губехме времето да обясняваме  що е то политическа воля, кой какъв брой бил напреднал, кой бил отговорен, кое държавно управление е свършило или не  е  свършило нещо, по какъв начин изпълняваме 36, 82 или 104 екшън ограничения. За да се стигне дотук- на процедура рецензиите на Европейската  комисия получиха своето фактическо изражение.

На въпрос за листата с имена, за които бяха наложени  наказания по закона Магнитски, Йотова отговори, че не е сюрпризирана от него.

В Созопол вицепрезидентът  Илияна Йотова даде началото на десетото издание на интернационалния фестивал Солей  от сцената на Амфитеатъра. Празничната атмосфера и приветствието й към участниците може да чуете в звуковия файл:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР