Преди около година стана ясно, че Блейк Лайвли се захваща

...
Преди около година стана ясно, че Блейк Лайвли се захваща
Коментари Харесай

It Ends With Us с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони с нова премиерна дата

Преди към година стана ясно, че Блейк Лайвли се захваща с нов план. В сантименталната драма It Ends With Us, основана по едноименната книга на писателката Колийн Хувър, актрисата ще изиграе основната роля, а нейн сътрудник ще бъде Джъстин Балдони. Той е и режисьор на кино лентата.

Когато обаче напролет на 2023 година стартира стачката на сценаристите в Холивуд, продукцията бе спряна. За благополучие в последна сметка бе реализирано съглашение, с което и протестните дейности бяха прекъснати. Сега, няколко месеца по-късно, работата по филмите е обновена. В това число и It Ends With Us.

Заради непредвидените условия обаче, филмът с Блейк Лайвли, който трябваше да излезе този февруари, ще бъде занимателен. Така премиерата му се отсрочва за юни, написа People.

И защото по този начин или другояче ще ни се наложи да изчакаме още, до момента в който забележим актрисата отново на огромен екран, можем най-малко да се подготвим, като си напомним какъв ще е сюжетът.

В It Ends With Us Блейк Лайвли влиза в ролята на Лили Блум - момиче, което има вяра, че е разкрило огромната си обич - Райл Кинкейд (Джъстин Балдони). Колкото и съвършен да наподобява животът ѝ в този момент обаче, я преследва тежък спомен от предишното, който я кара да се замисли дали единствено любовта е задоволителна, с цел да продължи брака си. Ситуацията става още по-сложна, когато в живота на Лили ненадейно се завръща първата ѝ обич.

Част от актьорския състав са още Брандън Скленар и Джени Слейт, а Блейк Лайвли е и продуцент на кино лентата.

Премиерата на It Ends With Us се чака през юни 2024 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР