Преди около година беше съобщено, че разработчиците на WhatsApp планират

...
Преди около година беше съобщено, че разработчиците на WhatsApp планират
Коментари Харесай

WhatsApp вече ви позволява да влизате в профила си на до четири устройства едновременно

Преди към година беше обявено, че разработчиците на WhatsApp възнамеряват да интегрират в месинджъра режим " Companion ", който ще разреши потреблението на един акаунт на разнообразни устройства. Сега стана ясно, че режимът е разполагаем в бета версията на WhatsApp 2.23.8.2 за устройства с Android.

Режимът Companion дава опция за потребление на един акаунт в WhatsApp на разнообразни устройства с една и съща операционна система. Това може да бъде потребно за хората, които употребяват няколко смарт телефона или таблета в допълнение към главния си смарт телефон, с цел да взаимодействат с услугата. Към един акаунт могат да бъдат свързани до четири устройства.
-->
Благодарение на режима Companion потребителят може елементарно да употребява един акаунт на разнообразни устройства. Всички чатове ще се синхронизират автоматизирано сред обвързваните устройства. Тъй като упоменатото изобретение към този момент е налично единствено в бета версията на WhatsApp, е мъчно да се каже по кое време режимът Companion може да стане обществено наличен. Не е известно и по кое време разработчиците възнамеряват да пуснат сходна функционалност във версията на приложението за iOS.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР