Преди няколко седмици ви показахме състезание между легендарното Audi Quattro

...
Преди няколко седмици ви показахме състезание между легендарното Audi Quattro
Коментари Харесай

Audi R8 влиза в състезание с легендарното Quattro

Преди няколко седмици ви показахме съревнование сред именитото Audi Quattro и последното потомство Audi RS3. И двете коли са задвижвани от бензинови петцилиндрови мотори, въпреки и много разнообразни и предават въртящия миг към четирите колела. Сега същото спортно Audi се изправя против модерния суперкар в лицето на R8 Spyder. Дисциплините още веднъж са същите и включват старт от място, доускорение тест на спирачките.
`Audi

Състезателната кола се задвижва от 2.1-литров бензинов петак с мощ от 500 конски сили и оптимален въртящ миг от 480 нютон метра. Колата е благосъстоятелност на Audi и се употребява за разнообразни рекламни събития, само че също така от Porsche я вземат на заем при създаването на своята PDK трансмисия.
`Audi

От другата страна стои кабриолетът Audi R8 V10 Spyder със своя атмосферен 5.2-литров мотор, който генерира мощ от 620 конски сили и оптимален въртящ миг от 580 нютон метра. Те също се предават към четирите колела, а за промяната на предавките се грижи автоматизирана трансмисия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР