Преди няколко месеца от Honda представиха 11-тото поколение на Civic

...
Преди няколко месеца от Honda представиха 11-тото поколение на Civic
Коментари Харесай

Новата Honda Civic Hatchback дебютира с познат дизайн

Преди няколко месеца от Honda показаха 11-тото потомство на Civic във вид седан, а по-рано през днешния ден от японската компания показаха и четиривратия хечбек, който ще добави гамата. Той е с сходен на седана дизайн и има за цел да притегли по-младите купувачи на марката.



В предната част двете версии на модела са идентични като се изключи предната решетка, като разликите стартират след „ В “ колонката и са най-видими в задната част. Там можем да открием стопове с LED технология, които са свързани с тънка линия, а два накрайника на ауспуха от двете страни на бронята придават по-спортен тип на модела. Хечбекът също по този начин е с 12.5см по-къс от седана.



Във вътрешността можем да открием еднакъв интериор със 7-инчов екран пред лидера и 10.2-инчов в междинната част над таблото, който разполага с друг тип съгласуваност.



Под капака към този момент знаем, че ще открием 2.0-литров бензин със 160 конски сили или 1.5-литров мотор със 182 конски сили, като те могат да бъдат комбинирани с автоматизирана трансмисия или механична с 6 предавки. Очаква се в околните седмици от Honda да разкрият и цените на моделите.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР