Преди няколко месеца Новак Джокович бързо се превърна в най-критикувания

...
Преди няколко месеца Новак Джокович бързо се превърна в най-критикувания
Коментари Харесай

Поредният гаф на Джокович

Преди няколко месеца Новак Джокович бързо се трансформира в най-критикувания състезател. Сърбинът има неблагоразумието да провежда тенис шампионат в разгара на пандемията от COVID-19, вследствие на което той, брачната половинка му, Григор Димитров и още няколко индивида дадоха позитивна проба за ковид.

И този скандал тъкмо затихна, когато Ноле съумя да си навлече поредна доза упреци. Причина за тях този път стана коментарът на сръбския тенисист след срещата му с Рафаел Надал на финала на French Open.

Джокович посочи обстоятелството, че двамата са се изправяли един против различен толкоз пъти, колкото никои други тенисисти - в цели 56 мача. " Той несъмнено е най-големият ми противник. Нашата конкуренция е най-великата в историята на спорта " , съобщи Ноле.
 Снимка 500264

А този негов коментар незабавно бе избран като сексистки, тъй като, оказа се, има две дами в тениса, които ги бият по брой мачове една против друга.

Well, true... in men’s tennis... and I played 80 times..
— Chris Evert (@ChrissieEvert)
Пенсионираната към този момент американска тенисистка Крис Евърт разгласява думите на сърбина в профила си в Twitter и разяснява, че тя и колежката й Мартина Навратилова са играли една против друга цели 80 пъти, предава Independent.
 Новак Джокович, дисквалифицирането му от US Open и формалното му опрощение
Тъмни времена за Новак Джокович

И най-хубавите бъркат

Евърт разясни, че Джокович може и да е прав с гръмкото си изявление, само че единствено що се отнася за мъжете в тениса. И попита риторично по кое време ли те ще стартират да се замислят преди сходни речи дали пък не подценяват дамите и техните достижения .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР