Преди няколко дни Microsoft започна разпространението на голямото есенно обновяване

...
Преди няколко дни Microsoft започна разпространението на голямото есенно обновяване
Коментари Харесай

Microsoft обеща да възстанови изтритите от обновяването October 2018 Update файлове

Преди няколко дни Microsoft стартира разпространяването на огромното есенно възобновяване на операционната система Windows 10 (версия 1809). Но по-късно спря неговото разпространяване заради прекомерно многото тъжби от потребителите за зародили неприятни най-различни проблеми. Най сериозният от тях бе изгубването на потребителските файлове от досиетата за запазване на документи, фотоси, видеа.

Според последни данни, повода за изгубването на файловете се дължи на неточната работа на облачното вместилище OneDrive. Каквато и да е повода, в този момент Microsoft съобщи, че файловете не са окончателно изтрити и могат да бъдат възобновени. Тази информация бе обявена от ръководителят на програмата Windows Insider Дона Саркър.

Тя предложи на потърпевшите да се извърнат към експертите от техническата поддръжка на Microsoft, които разполагат със специфични принадлежности за възобновяване на файловете.

„#WindowsInsiders: в случай че сте се сблъскали с казуса на изчезналите файлове след инсталирането на October 2018 Fall, апелирам свържете се с нашата техническа поддръжка. Те разполагат с нужното, с цел да върнат всичко назад. Тази версия на обновяването към този момент не може да изтеглена и конфигурирана ръчно“.

Засега няма информация, по кое време ще излезе поправената версия на ъпдейта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР