Преди началото на финалния турнир на осемте най-добри в Лондон,

...
Преди началото на финалния турнир на осемте най-добри в Лондон,
Коментари Харесай

Гришо: Специално е да си в една ера с Голямата четворка

Преди началото на финалния шампионат на осемте най-хубави в Лондон, най-хубавият ни тенисист Григор Димитров разкри, че е удовлетворен от представянето си през годината и е постигнал главните си цели.

" Общото ми показване през 2017 беше доста положително. Съумях да съм доста по-постоянен. Да печеля в Синсинати ми оказа помощ. Бях порядъчен през целия сезон и реализирах задачата си - да бъда в Лондон, не мога да прикрия усмивката си в края на годината. Без подозрение съм удовлетворен да бъда тук. Винаги ми е било цел да бъда тук и да се състезавам. Това е огромна премия за мен. След края на надпреварата ще седнем с екипа ми и ще създадем равносметка. 95% от задачите си съумях да осъществявам. Не считам, че би трябвало да трансформирам нещо. С щаба ми обаче ще го обсъдим, тъй че ще забележим ", призна Гришо.

Българинът обърна внимание и на въведените нови правила за финалите при младежите в Милано. " Смятам, че е отлично да има нови неща, които да се тестват. Не съм огромен последовател на новостите. Интересно е сигурно. Честно казано считам, че би трябвало разпоредбите да си останат такива каквито са ", сподели още Димитров.

Първата ни ракета даде мнението си и за представянето на Роджър Федерер и Рафаел Надал: " Изумително е това, което реализираха тази година. Спечелиха и четирите шампионата от Големия шлем. Те се потвърдиха още веднъж, обстоятелствата го демонстрират. Роджър не взе участие в доста шампионати, а има единствено четири загуби. Рафа играе всяка седмица и също съвсем не позволява провали ".

Той изрази усещанията си и върху това какъв брой е мъчно да бъдеш в една епоха с Голямата четворка - Федерер, Надал, Новак Джокович и Анди Мъри. " Много! Дори и да влагаш доста старания, това не е задоволително. Все би трябвало да направиш нещо ново. По-добре обаче да го сториш късно, в сравнение с в никакъв случай. Определено е особено да си в тази епоха ", приключи Гришо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР